Пиле по мексикански за ценители

10/04/2017
Мими А.
отМими А.Помощник Готвач2468248
"Ценители сме и още какви - трета порция хапваме вече, сега е ваш ред да го опитате "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо599
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голям тиган смесете и загрейте маслото и зехтина. Задушете в него целите пилешки гърди, докато се зачервят. Подправете ги със сол и пипер.

Добавете брендито в тигана и внимателно фламбирайте пилешкото. След като пламъците угаснат, добавете чесъна, чушките, лютия сос и портокаловия сок.

Оставете месото да се задушава 25 минути, докато стане крехко.

Извадете пилешките гърди и ги залейте със соса.

Гарнирайте с ядки.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар