Пудинг от зеленчуци

10/04/2017
Станислава Армяноваот Станислава АрмяноваПомощник Готвач
"Страхотно вкусен пудинг, подходящ за вегетарианци и всички, които искат да хапнат нещо безмесно "
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо827
  • Преглеждания за месеца698
  • Преглеждания за седмицата75
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо си подготвяме зеленчуците: прясното зеле се нарязва, лукът се накълцва на ситно, чушките и целината се нарязват. Спанакът се измива и се нарязва също.

Кашкавалът се настъргва, а яйцето се разбива. Когато подготвим всичко, слагаме маслото в тенджера да се разтапя. Постепенно се прибавят зелето, грахът, чушките, целината и спанакът.

Готви се, докато зеленчуците омекнат - около 15 минути. Добавят се магданозът, галетата и кашкавалът. Разбърква се добре и се прехвърля в тава.

Залива се със разбитото яйце, смесено с млякото. Поръсва се с кашкавала и се запича в загрята фурна.

Поднася се топъл.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар