Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Кайма»Солено Руло»Руло Стефани във форма за торта

Руло Стефани във форма за торта

Руло Стефани във форма за торта
Снимка: Елена Стефанова Йорданова
1 / 3
11/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
9
"Търсенето на торта, която да се поднася с бира, приключи успешно! Представяме ви торта Руло Стефани"

Необходими Продукти

  • кайма - 1.5 кг смес
  • яйца - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • черен пипер - 1 к.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • За плънката
  • яйца - 8 бр. варени
  • кисели краставички - 5 бр.
  • За отгоре
  • кашкавал - 50 г
  • моркови - 100 г бейби
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на много ситно и го прибавете към каймата. Сложете яйцето, солта, черния пипер и омесете каймата. Оставете я да престои за 30 минути. Във форма за торта разстелете половината кайма.

Наредете сварените яйца срязани на две или на парчета. Запълнете празните места с нарязаните на ситно кисели краставички.

Покрийте с останалата кайма и леко притиснете. Печете на 200 градуса около 30минути. Извадете, рендосайте кашкавала и наредете морковите.

Намалете фурната на 180 градуса и върнете ястието за още 15 минути. Щом формата леко се охлади освободете рулото Стефани от ринга.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка: