Юфка с леща

12/04/2017
Рая Андонова
отРая АндоноваГотвач35334294
"Интересна комбинация, което впечатлява. И е подходяща за вегани "
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо233
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лещата се залива с 5 ч.ч. вода и се сварява.

Преди да е напълно готова, се прибавя юфката. Вари се докато цялата вода е поета.

Посолява се и се поръсва с чубрица и ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар