Юфка с леща

12/04/2017
Рая Андоноваот Рая АндоноваПомощник Готвач 2x
"Интересна комбинация, което впечатлява. И е подходяща за вегани "
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо27
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лещата се залива с 5 ч.ч. вода и се сварява.

Преди да е напълно готова, се прибавя юфката. Вари се докато цялата вода е поета.

Посолява се и се поръсва с чубрица и ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар