Омлет с пилешко

01/05/2012
"Омлет, но не какъв да е - а вкусен и ароматен - все едно сте във френски ресторант "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 029
  • Преглеждания за месеца194
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • яйца - 3 броя
  • пилешко месо - 150 г сварено
  • кашкавал - 100 г
  • вода - 50 мл
  • горчица - 1 ч.л.
  • кетчуп - 1 ч.л.
  • сол
  • черен пипер
  • мазнина - 30 - 40 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата с водата, горчицата, кетчупа и малко сол и черен пипер.

След това ги разбъркайте с нарязаното на ситни парченца сварено пилешко месо.

Излейте омлета в голям тиган със загряната мазнина да се изпече от двете страни до зачервяване.

Върху половината омлет поръсете настърган кашкавал и прегънете омлета, за да може кашкавалът да се разтопи.

Поднесете омлета с пилешко с пресни зеленчуци.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар