Гъбено рагу с пресен лук

13/04/2017
"Тези гъбки са толкова вкусни, че ще си оближете пръстите..."
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
21 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 844
  • Преглеждания за месеца731
  • Преглеждания за седмицата18
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4,9 от 5
  • Сготвена21

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и почистете лука. Измийте стръковете и ги нарежете на ситно.

Загрейте зехтина и задушете лука. Прибавете обелените и на рязани скилидки чесън.Разбъркайте и гответе 1-2 минути.

Почистете гъбите, нарежете ги на филийки и ги добавете към зеленчуците. Овкусете със сол и черен пипер.

Гответе 4-5 минути до готовност на гъбите, като не ги бъркате много често.

Накрая добавете лютивката /чили/, разбъркайте.

Гарнирайте със свеж магданоз.

Поднесете ястието топло.подобни рецепти тук

5 9
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Веселина Константинова
Тук съм, Сийче! На линия съм, но нещо все времето не стига! Но ще си взема бележка....Имам натрупан арсенал!
0
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
13.04.2017 21:55
Весеее нещо се изгуби. Остави го малко новия телевизор, от както го взе нон стоп филми гледаш :))
Я си ела тука, че нещо ми стана скучно :))
0
0
Веселина Константинова
Не се притеснявай, Миме! Няма значение!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв