Крем-супа от консервирани домати

14/04/2017
Симеон Къневот Симеон КъневЧирак
"Когато искате да се поглезите, а свежите домати все още са мираж - опитайте нашата страхотна кремсупа от консервирани домати "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо120
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчукът се накълцва на ситно и се слага да се задуши в олиото на дъното на тенджерата, където ще се готви супата, Първо се слага лукът, после морковът, чушката и чесънът. Добавя се червеният и черен пипер, солта и вода около 3 л.

Тогава се слага оризът и се вари до готовността му. Идва ред и на доматите, които се прибавят заедно с ригана, гриса и магданоза - вари се още 100ина минути и се изключва котлонът.

Накрая се добавя и сметаната и всичко се пасира. Ако има нужда от още сол, се добавя на вкус. Сервира се със сирене и препечени филийки.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Сия Рибагина
Сия Рибагина
14.04.2017 14:38
Предложението за тази супа е добро като замисъл, обаче описанието за метода на приготвяне нещо не можах да го разбера. Първо се започва с някакъв зеленчук, не е ясно кой от всички, после се пържат или варят лук, морков и чушка, вари се ориза и накрая се вари още -„100ина минути...предполагам това значи 100 мин, което е излишно толкова много варене, предвид това че е минала и предварителна термична обработка
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв