Паниран кашкавал Орли

14/04/2017
Мими А.
отМими А.Иноватор40414269
"Вкусен спомен от близкото минало, който днес ще ви се услади дори още повече "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 060
  • Преглеждания за месеца217
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • За една порция
  • кашкавал - 100 г настърган
  • масло - 1 малка бучка /колкото орех/
  • прясно мляко - 5 с.л.
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 2 с.л.
  • червен пипер - 1 щипка
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се гъст бешамелов сос от прясното мляко, маслото, брашното, щипка червен и 1 жълтък.

Прибавя се настърганият кашкавал.

От сместа се оформят тънко продълговати кюфтенца, които се овалват в брашно, потапят се разбито яйце и галета и се пържат до златисто.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!