Триъгълни банички на тиган

14/04/2017
Desislava Marinovaот Desislava MarinovaНовак
"Без да пускате фурната и без да чакате - ароматни банички за закуска, които се приготвят за нула време "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции9 бр.
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 359
  • Преглеждания за месеца797
  • Преглеждания за седмицата158
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • кори за баница - 1 пак.
  • сирене - 1 бучка
  • яйца - 4 - 5 бр.
  • масло - разстопено за намазване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделете корите по дължина на две.

Всяко парче се намазва с масло, слага се плънка от сиренето и яйцата и се загъва на триъгълник.

Пекат се на леко намаслен тиган на умерена температура от двете страни (аз намаслявам тигана само в началото, иначе стават много мазни).подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар