Бишкотена торта с маскарпоне и ягоди

14/04/2017
"За сладки моменти с вкус на маскарпоне и сочни ягодки...А, да - и от нея се отслабва "
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
21 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 005
  • Преглеждания за месеца1004
  • Преглеждания за седмицата452
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена21

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Разбийте сметаната на пухкав крем. Добавяйте лъжица по лъжица от маскарпонето към сметаната при непрекъснато бъркане до получаването на хомогенен крем.

Намажете дъното на формата с крем. Потопете бишкотите в хладко мляко и наредете един ред от 12 броя върху крема.

Намажете обилно бишкотите с крем. Поръсете с парченца ягоди.

Наредете втори ред бишкоти. Оформете тортата, като я намажите с крема.

Загладете и наредете филийки от ягоди.

Декорирайте страничните части на тортата с филиран шоколад.

Оставете тортата за няколко часа на хладно, преди да нарежете.подобни рецепти тук

5 9
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Йорданка Ковачева
Комбинацията от маскарпоне и ягоди е великолепна! Задължително ще опитам тази торта!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв