Бишкотена торта с маскарпоне и ягоди

14/04/2017
"За сладки моменти с вкус на маскарпоне и сочни ягодки...А, да - и от нея се отслабва "
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
22 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 912
  • Преглеждания за месеца639
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена22

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте сметаната на пухкав крем. Добавяйте лъжица по лъжица от маскарпонето към сметаната при непрекъснато бъркане до получаването на хомогенен крем.

Намажете дъното на формата с крем. Потопете бишкотите в хладко мляко и наредете един ред от 12 броя върху крема.

Намажете обилно бишкотите с крем. Поръсете с парченца ягоди.

Наредете втори ред бишкоти. Оформете тортата, като я намажите с крема.

Загладете и наредете филийки от ягоди.

Декорирайте страничните части на тортата с филиран шоколад.

Оставете тортата за няколко часа на хладно, преди да нарежете.подобни рецепти тук

5 9
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Йорданка Ковачева
Комбинацията от маскарпоне и ягоди е великолепна! Задължително ще опитам тази торта!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв