Агнешки чревца на фурна със заливка

15/04/2017
"В село Плешивец страшно много тачат тази рецепта. Разказват, че върви с бира, ракия, но не и защо селото им се казва така..."
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо327
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре чревцата и ги оставете в разтвор от вода и оцет за около 30 минути.

Изплакнете ги добре, нарежете ги и ги сложете в съд с подсолена вода, за да се сварят. Добавете нарязаните и почистени моркови, целината и магданоза.

Готовите чревца сложете в подходяща тава за печене, добавете маслото и нарязаните на ситно лук и чесън.

Полейте с около 1 ч.ч. от бульона.

Добавете лютивката, овкусете със сол и черен пипер.

Запечете, докато изври бульонът.

Разбийте яйцата, добавете брашното и прясното мляко.

Залейте чревцата и допечете до златисто. Поднесете със свеж магданоз и джодженподобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар