Агнешки главички с пресен лук и джоджен

17/04/2017
ГЕРГАНА ЯНКОВАот ГЕРГАНА ЯНКОВАГотвач 2x
"Неустоимо предложение за почитателите на традиционната Българска кухня - хапвайте и Наздраве "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо807
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4,6 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и измийте добре агнешките главички. Сварете ги в леко подсолена вода за около 50-60 мин.

Овкусете ги със сол и черен пипер. Сложете в тава, прецедете бульона и го изсипете в тавата с няколко малки кубчета масло.

Сложете лука нарязан на едро, заедно с листата джоджен. Завийте тавата с фолио и сложете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 120 минути.

Към края на печенето махнете фолиото и намажете с масло и пставете да се запекат. Сервирайте ги цели или ги обезкостете.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар