Панирани пилешки гърди, пълни с кашкавал

16/04/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор463516391
"Панирано пилешко с топящо се в устата сърце от кашкавал - перфектното ястие за всеки сезон "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 001
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди се срязват наполовина, така че да се оформи джоб.

Подправките от чесъна, смляния джинджифил, зехтина, черния пипер и солта се смесват и се намазват гърдите.

Добре е това да се направи 1-2 часа по-рано.

В самия джоб поставяме нарязания на тънки парченца кашкавал.

В три съда поставяме яйцата, брашното и галетата.

Овалваме последователно първо в брашно, разбито яйце, галета.

Нареждаме в тавичка и оставяме за около 1-2 часа в хладилник.

След като ги извадим, това се повтаря, но първо в яйцето и след това в галета, и пържим в горещо олио.

Когато ги извадим от тигана, поставяме на салфетки.

Сервираме със салата според сезона.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар