Печено агнешко бутче с було и печурки

17/04/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф105412439993
"Най-вкусното агнешко запазихме за Великден! Сега и на вашата трапеза "
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо256
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото бутче с плешката измийте и осолете, натрийте хубаво с червен пипер и олио.

Нарежете пресния лук и джоджена и ги сипете в дълбока тава, разбъркайте с олио и малко сол. Сложете бутчето върху лука и покрийте хубаво с булото.

Сипете малко вода, около две чаши. Покрийте тавата с алуминиево фолио, печете около час и половина и отстранете фолиото. Сложете измития ориз и нарязаните на ивици печурки.

Върнете в печката да се запече и свари ориза с печурките. Това печено бутче с печурки е оригинална и много вкусна рецепта за Великден.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар