Печено агнешко на порции

17/04/2017
"Всеки лакомник да си знае порцията!"
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо481
  • Преглеждания за месеца227
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарежете на порции, измийте и подсушете. В подходящ дълбок съд /купа/ направете каша от солта, червения и черен пипер, брашното и олиото, като смесите и разбъркате всички тези продукти. Потопете всяка порция и оваляйте в сместа.

Подредете порциите в дълбока тава подредете пресните подправки около месото, завийте със свежо фолио и оставете за една нощ в хладилник.

На следващия ден налейте бирата внимателно около порциите месо, преценете и ако е небходимо долейте и малко вода. Завийте тавата с алуминиево фолио и печете 90 минути.

Отстранете фолиото и допечете до получаване на хрупкава коричка на месото. Оставете да почине около 20 минути и поднесете със гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар