Лек хайвер

17/04/2017
Анелия Цонева
отАнелия ЦоневаПомощник Готвач8516516
"Не се чудете, не се майте, а направо слагайте виното в хладилника, защото е грехота да поднесете този хайвер просто така "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 929
  • Преглеждания за месеца87
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте зеленчуците и рибата възможно най-ситно, но в никакъв случай не пасирайте, защото вкусът се променя.

В подходящ съд разбъркайте първо изварата с киселото мляко, а после всички останали продукти, включително и подправките.

Добавете и лимонов сок, колкото ви харесва, но да не става кисело, лимоновият вкус трябва само да се загатва /аз добавих 1 1/2 с.л./.

Оставете в хладилника да престои най-малко половин час и поднесете охладен.

Може да гарнирате с резени лимон и стрък пресен копър. Много е добре се комбинира с пълнозърнест хляб.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар