Панирано свинско бон филе

25/05/2009
Тина
отТинаНовак
"Трудно ни е да решим каква ще бъде идеалната гарнитура за това панирано свински бон филе. Някакви идеи?"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо25 064
  • Преглеждания за месеца367
  • Преглеждания за седмицата88
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо – бон филе 1 кг.
  • масло – 50 гр.
  • яйца – 2 бр.
  • брашно – 1 ч. ч
  • сметана – 250 гр.
  • соев сос
  • чесън
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се реже на тънки филийки, леко се начуква, подправя се със сол, черен пипер, чесън на прах, соев сос. Престоява 24 часа в хладилника.

Панира се в брашно и яйца разбити с малко вода.

Сервира се с запържени в масло гъби и задушени със сметана, която се вари до сгъстяване.

подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар