Заек в гювече

21/04/2017
Tonyот TonyНовак
"Скок-подскок заекът скочил в глиненото гювече и .... заживели всички сити и засмени "
Приготвяне30 мин.
Готвене1 мин.
Общо31 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо858
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заекът се нарязва на порции, морковите на тънки пръчици и лука на шайби. Манатарките се заливат с 150 мл вода и 50 мл бира за 5 мин.

Всичко се реди в гювечето: ред заек, покриваме равномерно с лук и чесън, 3-4 парчета от гъбите и бекон и повтаряме, докато продуктите свършат, като последният най-горен ред е лук.

Долива се със сока от манатарките и още 100 мл вода. Пече се в загрята фурна на 180 градуса за около 1 час и половина.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар