Агнешката дроб сарма на баба със заливка

18/04/2017
РАГ
отРАГПомощник Готвач204710
"Ще ви разкрием тайната на вкусната агнешка дроб сарма и ще я приготвим, както я правеше баба - със заливка и с много мерак "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции9
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо574
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме агнешкия комплект в подсолена вода. Препоръчително е в тенджера под налягане.

Нарязваме лука, почистваме и измиваме ориза и запържваме.

В голяма тава объркваме дреболиите нарязани на ситно, запържените ориз и лук, подправките и доливаме с бульона от сварените дреболии.

Печем докато оризът се свари. Разбиваме яйцата с киселото мляко и содата. Заливаме и запичаме 15-тина минути. Сервираме по желание с кисело мляко.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар