Агнешката дроб сарма на баба със заливка

18/04/2017
РАГ
отРАГИноватор32713111
"Ще ви разкрием тайната на вкусната агнешка дроб сарма и ще я приготвим, както я правеше баба - със заливка и с много мерак "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции9
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 909
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме агнешкия комплект в подсолена вода. Препоръчително е в тенджера под налягане.

Нарязваме лука, почистваме и измиваме ориза и запържваме.

В голяма тава объркваме дреболиите нарязани на ситно, запържените ориз и лук, подправките и доливаме с бульона от сварените дреболии.

Печем докато оризът се свари. Разбиваме яйцата с киселото мляко и содата. Заливаме и запичаме 15-тина минути. Сервираме по желание с кисело мляко.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!