Яхния с агнешко и лук

18/04/2017
"Умните агънца не блеят, за да не привличат внимание и да не се превърнат във вкусна агнешка яхния "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 632
  • Преглеждания за месеца938
  • Преглеждания за седмицата53
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото и го сварете в тенджера под налягане. В друга тенджера загрейте малко мазнина и сложете нарязаните моркови и лук.

Запържете за кратко, добавете брашното, червения пипер и разбъркайте. Сипете бульон от месото до желаната гъстота, като не спирате да бъркате.

Добавете свареното месо, ориза, рендосания домат, сол и джоджен.

Разбъркайте и оставете да къкри до готовност на ориза.подобни рецепти тук

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар