Мусака от тиквички с ориз

18/04/2017
gallia_turот gallia_turНовак
"Мусака без месце - обещаваме ви, че ще се влюбите в нея "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 278
  • Преглеждания за месеца251
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме лука и тиквичките, по- късно към тях прибавяме и ориза, пържим го докато стане стъклен и наливаме вода 3 ч.ч., оставяме на среден огън да изври водата.

Преди да отнемем от огъня посоляваме и добавяме копъра.

Прехвърляме в тавичка и заливаме със сос Бешамел, който приготвяме, като разтопяваме маслото и в него изсипваме брашното докато леко се запържи и прибавяме млякото. Непрекъснато бъркаме, за да не станат бучки.

Печем на 180 градуса до готовност.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар