Панирано филе с плънка

25/05/2009
Лина
отЛинаНовак
"Как се получава така, че най-вкусните неща са панирани или пържени?"
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 544
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се начуква леко на тънко, поръсваме със сол и черен пипер.

В едната половина на филето се редят едно върху друго на тънко нарязан кашкавал, бекон, на тънко нарязана кисела краставичка и пак кашкавал.

Празната част на филето се прехлупва и краищата се начукват леко за да залепнат.

Панира се първо в брашно и след това в разбитите яйца с малко вода и пак брашно и пак яйце. Пържи се на слаб огън.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар