Свински шишчета с бекон, лук и чушки

19/04/2017
Зарчетоот ЗарчетоЧирак
"Ако Купидон си разбираше от работата, вместо със стрели на любовта, щеше да отстрелва мъжете с шишчета с бекон и свинско месце "
Приготвяне120 мин.
Готвене25 мин.
Общо145 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо258
  • Преглеждания за месеца257
  • Преглеждания за седмицата257
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на еднакво големи парчета. Подправките се стриват и смесват в купа заедно със зехтина. Месото се натрива с получената кашичка и се оставя да се маринова поне за два часа или за цяла нощ.

Лукът и чушките се нарязват на средно големи парчета. Когато месото вече се е мариновало, се нанизва на шишовете, като около него на зиг-заг нанизвате бекона и го редувате с чушките и лука.

Изпечете шишчетата на предварително нагорещено барбекю или на скара, при непрекъснато обръщане, като от време на време мажете с остатъка от марината.

Поднесете горещите шишчета с добре изстудена бира.подобни рецепти тук

5 12
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар