Агнешка плешка с плънка от пилешки воденички

19/04/2017
"Уникална комбинация, която може да накара дори заклетите вегетарианци да преосмислят позицията си относно яденето на месо "
Приготвяне40 мин.
Готвене90 мин.
Общо130 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо112
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В малко олио запържваме лука и след това прибавяме сварените вече воденички. Добавяме червен, черен пипер, магданоз, чубрица и джоджен. Оставяме плънката за малко настрани.

Слагаме измитата агнешка плешка плешка в тава за печене, като преди това я намазваме с олио.

След като сме подготвили плешката и сме я поставили в тавата, прибавяме и готовата плънка, след което увиваме хубаво с фолио за печене и слагаме в предварително загрята фурна.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар