Пилешко с елда, броколи и зеле

19/04/2017
РАГ
отРАГПомощник Готвач221711
"Здравословно и вкусно, едно предложение за обяд за всички, които не са склонни да правят компромис с вкуса "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо98
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме елдата в съотношение 1:3 в подсолена вода. Готова е, когато зрънцата се разпукат. (15-тина минути след като заври водата).

Нарязваме пилешкото на късчета. Броколито ще стане по вкусно, ако се бланшира предварително, но не е задължително.

Нарязваме зелето и броколито. В голяма тава смесваме всичко, включително подправките, доливаме малка чашка вода и запичаме.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар