Сладкиш шоколадова феерия

21/04/2017
Станислава Армяноваот Станислава АрмяноваПомощник Готвач
"Специални сладкиши за специалните хора "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 633
  • Преглеждания за месеца2145
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голям съд се разбиват яйцата със захарта. Към тях се прибавя киселото мляко, угасено със содата. Разбърква се и се прибавят олиото, брашното, какаото и канелата.

Бърка се до хомогенизиране. Подготвяме тавата, в която ще печем - намаслена и набрашнена. Загряваме предварително фурната на 200-220 градуса и печем до готовност.

Глазурата приготвяме по следния начин: в малък съд се стапя маслото и към него се добавят какаото, млякото и захарта.Бърка се до сгъстяване.

Като изстине глазурата, с нея се залива сладкишът и се поръсва обилно с орехи.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар