Бърза яхния с пилешко

19/04/2017
Марияот МарияНовак
"Пъстра яхния, която се приготвя за има-няма половин час!"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо666
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата53
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 2 бр.
  • картофи - 4 - 5 средни
  • броколи - 200 г
  • царевица - 100 гр сладка от консерва
  • бял пипер - 5 - 6 чушки
  • моркови - 1 бр.
  • магданоз - 1/2 връзка
  • бульон - 1 зеленчуков
  • зелен фасул - 250 г
  • лук - 1 средна глава стар
  • пресен лук - 1/2 връзка
  • Олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Взимаме по-голяма тенджера, слагаме я на котлона в нея сипваме малко олио за да запържем месото.

След като се позапържи прибавяме и зеленчуците без картофите (зеления фасул, моркова, чушките, лука, броколито, царевицата). Запържваме ги леко.

Взимаме бульона и го разтваряме във вода, след това го изсипваме при зеленчуците. Добавяме и картофите заедно със останалите продукти.

Слагаме вода, за да покрие продуктите. Оставяме го да ври до готовност (около 30 минути след като заври).подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар