Макарони на фурна Куатро формаджи

20/04/2017
"Паста с характер и неустоим аромат - точно както я обичате "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо322
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4,8 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма тава изсипете макароните и оставете във фурната докато се загрее до 200 градуса и съвсем леко да се загреят. Пасирайте консервата с белените домати и прибавете сметаната, водата и сухите подправки.

Ако прецените, че течността е малко, може да добавите вода, в зависимост от това как предпочитате пастата - добре сварена или ал денте.

Оставете във фурната на 200 градуса докато се абсорбира половината от течността. Извадете макароните, разбъркайте и заровете в тях моцарелата, нарязана на кръгчета.

Отгоре натрошете бялото сирене и леко разбъркайте. Оставете отново във фурната докато течността се усвои напълно от макароните и придобие лек загар.

Настържете синьото сирене и след това пармезана. Оставете за няколко минути в изключена фурна. Декорирайте с листенца пресен босилек или риган.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар