Свински бъбреци, черен дроб и далак във фурна

20/04/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaЧирак
"Всяка чаша червено вино си мечтае да бъде поднесена в компанията на тази вкусотия "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо45
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата44
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Почистваме далака и черния дроб, след което ги измиваме под течаща вода. Сцепваме бъбреците на 2 по дължината - да се отвори вътрешността.

Накисваме в дълбок съд с вода, в която добавяме 50 мл оцет и 100 мл червено вино. Оставяме така за около 1 час. Вадим и измиваме.

Нарязваме на парчета, като внимателно отделяме тлъстините от тях. Така нарязваме черния дроб и далака. В тава поставяме нарязаните вече дреболии.

Върху тях прибавяме лука , които предварително сме обелили и нарязали на полумесец. Поръсваме с черния пипер, чубрицата, червения пипер и разбъркваме добре.

Изсипваме 1/2 ч.ч олио и 1 ч. ч. червено вино. Поставяме във фурната и печем до готовност, като от време на време разбъркваме.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар