Патешки воденички на скара

21/04/2017
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф115664312335
"Усещате ли аромата на перфектното бирено мезе, който се носи от скарата?"
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо326
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • патешки воденички - 1 кг
  • олио
  • соев сос
  • унисос - Маги
  • черен пипер
  • пушен червен пипер - 1/2 ч.л.
  • риган
  • мащерка
  • къри
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме патешките воденички (1 кг). Слагаме в тенджерка, заливаме с вода и варим докато омекнат добре.

Когато са готови, изваждаме от водата, отцеждаме и нарязваме. Слагаме в купа и поливаме с малко олио.

Подправяме със соев сос, Унисос Маги, черен пипер, риган, мащерка, къри на вкус и пушен червен пипер (1/2 ч.л.). Разбъркваме добре воденичките да се овкусят.

Оставяме на хладно за 10-15 минути и печем на загрята скара за няколко минути до готовност.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар