Свинско филе с доматен сос

21/04/2017
"Това най-сочното свинско филе ли е или ... да?"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 558
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете и нарежете морковите и лука. Сложете ги да се сварят. Обелете доматите и ги нарежете на ситно.

В съд с малко мазнина ги сложете да се пържат на слаб огън. Добавете чесъна нарязан на ситно. Разбърквайте периодично и когато водата се е изпарила махнете от котлона.

В дълбока купа сложете част от изпържените домати и прибавете сварените моркови и лук. Пасирайте сместа и върнете при останалите домати. Добавете обелените и нарязани на ситно чушки.

Овкусете със сол, пресен магданоз и разбъркайте. Нарежете месото на пържоли и овкусете с черен пипер и сол. Изпечете на скара или грил тиган. Сервирайте с доматения сос.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар