Разядка с див чесън и копър

21/04/2017
Захра Харираот Захра ХарираНовак
"Сложихте ли виното да изстине, защото тази разядка се приготвя за минути?"
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо963
  • Преглеждания за месеца67
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа слагаме сиренето и го натрошваме. Към него добавяме киселото мляко и крема сиренето. За да се получи гладка и хомогенна смес, най-добре е да се пасират заедно с копъра.

Накълцваме чесъна и го добавяме. Разбъркваме добре. Като финал овкусяваме със зехтина.

За по-наситен вкус охлаждаме в хладилник за 20-30 мин.

През това време нарязваме франзелата на тънки филийки и ги слагаме във фурна да се препекат.

Изваждаме ги и изчакваме да изстинат. Слагаме от разядката върху хрупкавите филийки и се наслаждаваме на пролетното време.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар