Мариновано месо за шишчета с кисело мляко и подправки

21/04/2017
Лидияот ЛидияНовак
"Толкова лесно за приготвяне и тооолкова вкусно, направо няма да повярвате "
Приготвяне40 мин.
Готвене25 мин.
Общо65 мин.
Порции15
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо110
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате месото на парченца. Подправяте месото със сол, черен пипер и къри и го оставяте в тава.

Нарязвате на ситно магданоза и го добавяте в кофичката с кисело мляко, след което заливате месото с него и разбърквате хубаво. Оставяте за 4-5 часа в хладилник.

Нанижете месото на дървени шишчета и печете в тиган керамичен /или оребрен, може и на скара/.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар