Патешки сърца по селски с вино и лук

22/04/2017
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"Търсихме перфектното мезе за вино и за бира и май го открихме Опитайте тези патешки сърца по селски с вино и гласувайте по ... стомах"
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо84
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо разрежете всяко сърце през средата и почистете, ако има кръв, хубаво ги измийте в няколко води, нарежете ги на по-дребни парченца.

Нарежете лука на средни парчета, сипете олиото в дълбок тиган или тенджера и добавете сърцата.

Запържете ги леко и сипете виното, разбъркайте и оставете за няколко минути след което прибавете и доматения сок.

Оставете да къкри на слаб котлон, като поизври сока сипете и лука, овкусете с белия пипер, чубрицата и бульона. Бъркате и наблюдавате като остане на мазнина можете да сервирате.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар