Зеленчукова чорба с агнешки бульон

22/04/2017
ГЕРГАНА ЯНКОВАот ГЕРГАНА ЯНКОВАГотвач 2x
"Ароматът ще казва агнешка, а небцето ще усеща само зеленчуци - готови ли сте да я опитате "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо97
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука, морковите, картофите на кубчета.

Сложете в тенджера и залейте с агнешкия бульон. Прибавете джоджена и дафиновия лист.

Оставете да ври на умерен огън. Когато картофите са почти готови добавете и фидето.

Овкусете и оставете да се свари фидето. Поднесете, докато е още топла.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар