Кописка

25/04/2017
"Знаете ли какво е кописка? Вече знаете, знаете и колко е вкусно "
Приготвяне45 мин.
Готвене80 мин.
Общо125 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо210
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се нарязва на ситно и се слага в тенджера, заедно с малко олио и киселия сок плюс водата.

Вари се докато омекне.

Когато е готово се запържва брашното и се добавя към зелето, заедно с него се добавят и
червеният пипер и джодженът. Изисква се добро бъркане.

Ако бобът не е от консерва е необходимо предварително да се възвари до полуомекнало състояние.

След това зелето се смесва с белия боб и се оставя на слаб огън за още 40 минути.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар