Пилешки дробчета и сърца с гъби и лук

23/04/2017
Sofiya Ilievaот Sofiya IlievaНовак
"Душа и сърце даваме за една порция пилешки дробчета и сърца с лук и гъби "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо587
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробчетата​ и сърцата се почистват, измиват и се сваряват за около 10 минути. В загрятия тиган се слагат 2-3 супени лъжици олио и нарязаният на полумесеци лук.

Разбърква се и се оставя лукът да се задуши, докато омекне. В отделен тиган запържваме нарязаните гъби с 1 супена лъжица олио.

След това към задушения лук се прибавят вече готовите гъби, сварените дробчета и сърца, доматеното ​пюре и всички подправки.

Разбърква се добре и се оставя да къкри на слаб огън. След като сосът се сгъсти, ястието е готово и се поднася поръсено с магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар