Здравословен зелник

25/04/2017
Мими А.
отМими А.Помощник Готвач2468248
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо84
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган загряваме 1 ч.л. от зехтина и задушаваме зелето за около 10-15 минути. Добавяме меда, 100 мл от водата и солта и продължаваме да задушаваме докато придобие кафеникав цвят.

Останалата част от зехтина загряваме в друг тиган и запържваме лука до златисто. Нарязваме пилешкото месо на малки парченца и ги сипваме при лука.

След като се запържи леко добавяме и лимеца, солта, другата част от водата, черния пипер, яйцето и задушаваме до изпаряване на течността.

В тава разстиламе половината от зелето, върху него разпределяме плънката и отгоре останалото зеле. Печем около 40-45 минути.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар