Кремсупа с червено цвекло и ябълка

24/04/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор533547451
"Когато кремпусата изглежда толкова прелъстително, ние с удоволствие се поддаваме на изкушението да си сипем втора порция "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо353
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме лука и чесъна от люспите. Измиваме морковите и нарязваме всичко на едро.

В съд ги поставяме и сипваме 1 ч.ч. вода и оставяме да се задушат за около 10 минути.

След като ги извадим, ги овкусяваме със сол и черен пипер.

Измиваме ябълката и я нарязваме на едро, след което и нея прибавяме, както и червеното цвекло.

Налива се от горещия бульон и се оставя да къкри на слаб огън за около 40 минути.

Запичаме сусама на сух тиган.

След като вече задушените зеленчуци са вече омекнали, пасираме и я прецеждаме.

Поднасяме я гарнирана със заквасена сметана и сусам.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар