Агнешко на фурна със зелен фасул

24/04/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40714101
"Хайде сега да видим дали няма да си оближете пръстите "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо325
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре агнешкото месо и го нарязваме на порции.

Изцеждаме водата от консервирания зелен фасул и го изсипваме в подходящ съд.

Към него добавяме нарязаните на едро лук и моркови и нарязаното агнешко месо.

Добавяме подправките и сол на вкус, доливаме с вода, колкото да облее продуктите, и слагаме в предварително силно загряна фурна за около 90-120 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар