Пълнено хлебче с кашкавал

24/04/2017
"Разкошно пълнено хлебче, което е най-вкусно с престоял хляб Оставяме на вашето въображение с какво още да го гарнирате "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 369
  • Преглеждания за месеца779
  • Преглеждания за седмицата43
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлебчето трябва до е престояло няколко дни. Аз използвам истински хляб без консерванти.

Произвежда се в близкото до града ни село Царевец.

Нарежете хлебчето на квадрати. Кашкавала нарежете на много тънки ленти и разпределете в хляба.

Разтопете кравето масло и полейте хлебчето. Посолете със солта и пипера.

Завийте хлебчето с алуминиево фолио /не стегнато/ и печете в загрята фурна 15-20 мин. Ако е необходимо, отстранете фолиото и допечете, но внимавайте да не прегори пиперът.

Поднесете със ситно нарязан пресен лук.подобни рецепти тук

5 10
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар