Печен черен дроб в плик

11/05/2012
magi yordanova
отmagi yordanovaНовак9961
"Да се приготви черен дроб, който хем да се изпече, хем да остане сочен, си иска майсторлък, който ние с удоволствие ще ви покажем "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо22 462
  • Преглеждания за месеца1435
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • черен дроб - 500 гр., птичи, заешки
  • лук - 2 броя
  • олио - 3 - 4 с.л.
  • подправки - за дреболии
  • плик за печене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се измива, отцежда и нарязва в купа. Към него се добавят едро нарязания лук и подправките. Поръсват се с олио и се объркват много добре.

Изсипват се в плик за печене и се завързва с лентичката. Пликът се надупчва с игла на няколко места и се поставя в тава, която се слага на средната скара на загрята фурна.

Дробът се пече на 180-200С за 30-40 минути.подобни рецепти тук

5 4
4 5
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ива
Ива
06.09.2013 22:56
Маги ,както всички твои рецепти са много сполучливи предполагам ,че и тази ще е такава.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв