Агнешко с ароматни зеленчуци

Теодора  Иванова КаменоваТеодора Иванова Каменова
Помощник Готвач
534904181k1
Агнешко с ароматни зеленчуци
Снимка: Теодора Иванова Каменова
3 / 4
24/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
3
"Един от шедьоврите на класическата Българска кухня ще намери достойно място и на вашата трапеза"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 3 порции
  • картофи - 6 бр. средни
  • печурки - 3 бр. големи гъби пресни
  • масло - 50 г
  • моркови - 2 бр. средни
  • сол
  • магданоз - пресен
  • черен пипер
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете агнешкото месо предварително почти до готовност.

Почистете, нарежете и поставете в тава зеленчуците, като нарежете маслото на парченца и поръсите със сухите подправки.

Може да сложите и малко вода, ако искате да са по-сочни.

Печете на умерена фурна и когато станат почти готови, сложете в тавата при тях и агнешкото месо, за да се запече и за да се смесят ароматите.

При поднасянето сложете парченца от всички зеленчуци към порцията и поръсете с пресния магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
59
40
30
20
10
Дай твоята оценка: