Домашни картофи с мас и копър

25/04/2017
ГЕРГАНА ЯНКОВА
отГЕРГАНА ЯНКОВАГотвач2262633092
"Най-вкусните картофки стават с мас и който не ги е опитал, веднага да поправи този пропуск "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо479
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете, измийте и нарежете картофите на шайби /кръгчета/ или както предпочитате. Загрейте олиото с 1 с.л. мас на умерен огън.

Извадете картофите в съд с капак и поръсете с копър и сол и задушете. Това се повтаря, докато свършат картофите. Когато мазнината намалее се добавя по 1 с.л. мас.

Поднесете докато са още топли.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар