Чеснова паста от пресен чесън

25/04/2017
Емел
отЕмелНовак20237
"Едно свежо допълнение към трапезата с любим и познат аромат "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 205
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се изчиства и измива, след това се нарязва на едро, пасира се първо със солта и копъра, после малко по малко се добавя олиото и се продължава пасирането докато се достигне желаната гъстота.

Ако не стигне олиото може да се сложи още.

Пастата може да се сервира с всички видове храни.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар