Лесна супа със свинско

25/04/2017
Карина Трендафиловаот Карина ТрендафиловаПомощник Готвач
"Не супа, а истински балсам за стомаха. Хапвайте с удоволствие и да не забравите да ни похвалите пред приятели "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо193
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото почистваме от ципите и мазното, и го нарязваме на малки хапки.

Загряваме олиото и запържваме месото, колкото да си смени цвета, тогава добавяме и лука. Запържваме за кратко и добавяме горещ бульон или вода - около 2-3 литра. Намаляме котлона на най-ниска степен и оставаме да ври под капак за около час.

Тогава добавяме нарязаните на ситно картофи, а след още 10 минути и измития и отцеден ориз.

Когато заври отново, добавяме подправките - солта, черния пипер, чубрицата и нарязаните на ситно листа от магданоза и целината.

Когато оризът е сварен, правим варена застройка от яйцето и киселото мляко, която после добавяме към супата.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар