Пиле с гъби и лютеница

25/04/2017
Добринка Петковаот Добринка ПетковаМастър Шеф 6x
"Лесно ще го приготвите, бързо ще го изядете "
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо293
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4,8 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 8 бр. парти
  • лютеница - 200 г
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • босилек
  • сол
  • черен пипер
  • гъби - 1 буркан цели (мариновани)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте бутчетата, подсушете и ги осолете. Подредете ги в намаслена тава. В купа смесете лютеницата, червения пипер, подправките и малко вода. Хубаво разбъркайте.

Върху бутчетата разпределете гъбите и ги залейте със сместа. Поръсете с малко олио и покрийте с фолио.

Печете ястието на 200 градуса, около 40 минути. Накрая свалете фолиото и допечете. По желание поръсете с нарязан магданоз.

Адаптирано - Ginger Cookiesподобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар