Свински гърди на жар

25/04/2017
zarq666@gmail.com
отzarq666@gmail.comГотвач3031091366
"Свински гърди на жар - една основателна причина никога да не ви се прииска да станете вегетарианец "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо820
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на тънки, дълги парчета. В купа се смесват сухите стрити и смлени подправки - кимионът, кориандърът, черният пипер, чесънът, риганът, червеният пипер и се добавя солта.

Всичко се разбърква хубаво и всяко парче месо се натрива със сместа от всички страни. Накрая се намазва със зехтин или олио и се оставя да преседи на хладно минимум един час.

Пече на предварително намазаната със парче сланина скара върху добре нагорещена жар, като се обръща и от двете страни.

Поднася се с подходяща сезонна салата.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар