Сач със свинско и зеленчуци на фурна

25/04/2017
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Поканете приятели на гости и ги нагостете с този великолепен сач! И да не забравите и от домашното вино да извадите "
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 679
  • Преглеждания за месеца470
  • Преглеждания за седмицата80
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете сача с олио и го сложете във фурната на 170 градуса. След като се загрее, сипете още малко олио и прибавете нарязаното свинско месо.

След като се запържи и стане готово, го извадете в чиния. Добавете в сача нарязания на полумесеци лук и чесън.

След като се запържи, прибавете моркова (предварително сварен до полуготовност). Добавете чушките и след няколко минути гъбите и подправките.

Оставете да се сготвят добре всички продукти, като разбърквате от време на време. Накрая прибавете месото и пържените картофи. Разбъркайте и поръсете обилно с настърган кашкавал.

Върнете обратно във фурната, колкото да се разтопи. Гарнирайте сача с кисели краставички и сервирайте.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар