Зелен фасул на курбан

26/04/2017
Албена Атанасова
отАлбена АтанасоваПомощник Готвач98102211
"Невероятно вкусен зелен фасул, приготвен с минимум усилия и продукти "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо356
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте зеления фасул и го нарежете на малки парчета. В подходящ за варене съд сложете водата да заври. Във врящата вода сложете зеления фасул.

Морковите настържете и прибавете към врящия фасул. Лукът изчистете и нарежете на малки парчета. Прибавете към ястието.

Брашното сложете в купичка и размийте с малко хладка вода, за да не остане на топчета.

Сложете олиото, солта, червения пипер и чубрицата. Варете така до омекване на фасулчетата.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар